Програмер – QtWinSoft

 
 

Регион: Цела Македонија
Краен рок за пријавување: 10/12/2018
Емаил: [email protected]ft.com
Контакт телефон: 070763430

Kомпанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на програмери со и без искуство кои што би сакале да научат и работат развој на C/C++ multiplatform Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проекти од следниве области:

Vehicle infotainment,
Medical application,
Beverage industry,
3D animation,
Augmented reality,
Drones control,
Data encryption and security,
Video and audio processing

Квалификации:
– Завршено или последна година високо образование;
– Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите
– Одлично познавање на англиски јазик.

Технички познавања:
– C++
– Qt/QML
– Database: MySQL, SQLite

Програми/Алатки:
Visual Studio
QtCreator

(97)

Вашиот коментар