Продавачи на бензинска пумпа – Агенција Хоризонт

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 23/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078315982

За потребите на својот клиент Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место
– ПРОДАВАЧИ ЗА НА БЕНЗИСКА ПУМПА ( Околина на Карпош, Ѓорче, Аеродром, Сингелич )

Потребни квалификации
– Ссс
– Претходно работно искуство ќе се смета за предност
– Познавање на работа со компјутер
– Познавање на Англиски јазик
– Кандидатот треба да биде тимски работник со изразени организациски способности
– Спремен за усовршување и унапредување

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите и одговараат на профилот кој се бара, да достават ЦВ на маил [email protected] да се обратат на тел 078/315-982.

(146)

Вашиот коментар