Продавач – Бебе Хоум

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 19/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Bebe Home SKOPJE CITY MALL вработува продавач/ка во ексклузивната продавница за бебешка опрема која се наоѓа во Скопје City Mall.

Плата: 18000+

Потребни Квалификации: Задолжително напредно познавање на англиски јазик, напредна работа со компјутери, комуникативност, љуберзност, тимска работа.

(48)

Вашиот коментар