Продавач – Калекерамика

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 19/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 023131341

Калекерамика(Kaleceramica) нуди можност за вработување на комуникативни и динамични лица кои се ориентирани на остварување продажни цели и резултати на работно место :
1.Архитект дизајнер – за директна работа со клиентите /1 канд.
2.Презентер- за директна работа со клиентите /1 канд.
3.Магационер-1 кандид.
4.Дистрибутер-1 канд.
5.Мајстор-Монтажер-(монтажер за санитарна опрема,туш кабини,мебел за купатила)

Работно ускуство 3 години.

Нудиме:
Добри услови на работно место
Обука и едукација за развој на Вашата кариера,
Можност за напредување,
Стимулативен систем на наградување

Своите биографии треба да ги доставите (со назнака на кодот на позицијата) на маил:[email protected],тел.0231131341

(28)

Вашиот коментар