Продавач/ка во малопродажен објект – Амбрела Коорпорација

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 02/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Сакаш да работиш со луѓе. Вие сте секогаш љубезни, насмеани и авантуристички дух. Подготвени да го слушате соговорникот и да се обидете да му помогнете. Лесно решавате конфликти – дури и со најсложените клиенти. Вие сте брзи, паметни и флексибилни.

Сакате да работите за една од највлијателните регионални компании – апсолутен лидер во увозот и дистрибуцијата на електронски цигари, течности и додатоци Umbrella Corporation LTD.

Ве покануваме да се придружите на нашиот брзорастечки тим и да аплицирате за позицијата:

ПРОДАВАЧ / КА ВО МАЛОПРОДАЖЕН ОБЈЕКТ

ОПИС НА РАБОТАТА:
• Работа со клиенти на мало;
• Одговарање на прашања на клиентите и решавање на нивните проблеми;
• Помош на клиентите при избор на производ;
• Упатување на клиенти во соодветен систем за монтирање, користење и складирање на производи;
• Примање жалби во согласност со прописите на Друштвото;
• Решавање на потенцијални конфликти и недоразбирања со клиентите;
• Работа на каса: Куцање со шифри и издавање фискални сметки;
• Извршување на други задачи пропишани од извршниот директор на Друштвото

УСЛОВИ:
• Претходно работно искуство во иста или слична работа
• Минимум ССС / ВСС ќе се смета за предност
• Категорија за возачка дозвола B / активен возач
• Познавање на “microsoft office” пакетот како и работа на компјутер
• Oриентација за резултати
• Способност за работа под притисок и во строго одредени рокови
• Флексибилност во прифаќањето и изведувањето на работните задачи

Ние нудиме:
• Работа во предизвикувачки амбиент, во кој постојано ќе се подобрувате и професионално ќе созревате;
• Од Вас очекуваме дека вредно ќе работите, и вашите напори ќе бидат признаени и соодветно наградени;
• … и многу повеќе

Ја очекуваме Вашата апликација и ви посакуваме многу среќа,
e-mail: [email protected]

Umbrella тимот

(81)

Вашиот коментар