Продавач – Толлакс Доо

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 05/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 075426882

M1 КИОСК -ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Бараме Машки или Женски кандидати на возраст од 26-50 години за позицијата продажен персонал.

Ние нудиме непосредно вработување, вработување без пробен период, плата секогаш на време во исти ден од месецот, работа во динамичен тим, можност за напредок на работна позиција.

Вашите одговорности се:
– Работа во ТОБАКО продавница
– работа на каса,
– услужување на клиенти,
– прием на роба,
– грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во маркетот,
– продажба на лотарија, дополна на телефони,
– работа на компјутер во систем.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!! Предност имаат кандидатите кои се заинтересирани за работа на подолг период.

(103)

Вашиот коментар