Продавач – ЈАСС дооел

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 19/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 022403030

Компанијата ЈАСС дооел од Скопје со 15 год. успешно застапување на светски познатиот бренд за чоколади „Leonidas” – Fresh Belgian Chocolates, објавува оглас за Продавач

Услови за кандидатите
– Одлични комуникациски вештини
– Добро познавање на англиски јазик
– Познавање на MS Office
– Работно искуство во трговија

Компанијата нуди:
– Редовен работен однос
– Работа во позитивна и динамична средина, со стимулации и можност за напредување

Вашето CV пратете го најкасно до 19.09.218 год со назнака – Продавач

(64)

Вашиот коментар