Продавач – Adams shoes

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 17/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070/382-059

Салон за обувки Adams shoes бара продавачки, поради отварање на нов продажен салон.

Квалификации:
–Предност работно искуство во трговија
–Подготвеност за тимска работа
–Комуникациски способности за контакт со клиенти
–Ориентација за резултати
–Познавање на Англиски јазик
–Основно познавање на работа со компјутери
(microsoft office пакет и word press)

Заинтересираните да достават C_V на маил адреса “[email protected]” .

За подетални информации тел.за контакт 070/382-059

(72)

Вашиот коментар