Проектант – Албуна Метал Констракшн

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 18/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 072215557

Албуна Метал Констракшн ДООЕЛ, е фирма која работи од 2015г за производство на метални конструкции исклучиво за извоз. Во нашето проектантското биро има потреба од уште еден Проектант со работно искуство.

Потребно е одлично познавање на софтверските програми Auto Cad 2d i 3d или др. програми наменети за изработка на челични кострукции.

Самостојно спремање на планови, цртежи и останати технички и графичка документација за потребите на произвоството. Давање на насоки во производтвениот процес и Одговорност за точноста на документацијата и завршување на проектите во дадените рокови. Надзор на содржајот на новите проекти и следењето на стандардите EN 1090.

Ве молиме испратете го Вашето CV на [email protected]

(79)

Вашиот коментар