Проектен инженер за автоматика – НИК Системи

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 12/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Бараме Проект Девелопер и Проект Менаџер за
изработка на решенија и менаџирање на изведба на проекти во областа на:
– Индустриската автоматика
– Билдинг Менанџмент Системи
– Паметни куќи и објекти

Плата: од 30.000 нагоре

Кандидатите треба да имаат:
– Високо електро-техничко образование
– Одлично познавање на Word и Excel
– Преднст е и познавање на Corell Draw и Auto Cad
– Одлично знаење на Англискиот јазик

(61)

Вашиот коментар