Проект менаџер – ЕУРО РОАД

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02 6142-449

ЕУРО РОАД дизајн груп Доо Скопје има потреба од вработување на Проект менаџер.

Квалификации:
1. ВСС – Градежен факултет;
2. 5 год. работно искуство во проектирање;
3. Познавање на англиски јазик;
4. Возачка дозвола – Б категорија;
5. Одлично познавање на компјутери;
6. Менаџерски способности, организациски вештини, комуникациски вештини, деловна кореспонденција, способност за работа под притисок.

(27)

Вашиот коментар