Промотери и супервизори – ДИВАЈН

 
 

Регион: Источна Македонија / Западна Македонија
Краен рок за пријавување: 26/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Маркетинг агенција ДИВАЈН – долгогодишен лидер во организирање и извршување на промотивни активности и кампањи за клиенти од разновидни дејности има потреба од амбициозни, одговорни, сериозни и комуникативни млади лица за ангажирње како промотерки и супервизори.

Искористете ја можноста со нашата агенција да се забавувате и уживате додека работите на промоции и настани за познати интернационални брендови.

Ги очекуваме вашите апликации на: [email protected]
И секако не заборавајте ваша целосна фотографија е задолжителна !!!

Потребни квалификации:

Промотерки – Возраст над 18 години, комуникативни, сериозни со изразени организациски способности , одговорни и способни за работење во тим. Потребни се промотерки од Куманово, Штип, Кочани, Крива Паланка, Делчево, Берово, Виница, Свети Николе, Радовиш, Струмица, Гевгелија и Тетово (со задолжително познавање на албански јазик – важи само за Тетово).

Супервизори – Возраст над 18 години , да поседува возачка дозвола , да има сопствено возило на располагање со минимум 2 годишно возачко искусто во негово управување во и надвор од македонска територија. Комуникативни, сериозни со изразени организациски способности, одговорни и способни за работење во тим. Потребни се супервизори од Куманово, Штип, Кочани, Крива Паланка, Делчево, Берово, Виница, Свети Николе, Радовиш, Струмица, Гевгелија и Тетово (со задолжително познавање на албански јазик – важи само за Тетово).

(66)

Вашиот коментар