Промотер/ки – Медија Планет

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 09/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 077/426-021

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:
– 2 продавачки (постојано вработување)
– 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год.

Дополнителни информации на тел:077/426-021,
mail: [email protected]

(68)

Вашиот коментар