Промотер/ки – TPVision

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 03/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

TPVision како сопственик на брендот Philips во сегментот на телевизори, со преставништво во Софиа, Р. Бугарија за следните земји: Македонија, Албанија и Косово има потреба од промотер/ка или унапредувач на продажба. Работната позиција е наменета за Р. Македонија поточно Скопје, со можност за повремени патувања во земјата и странство.

Одговорности и задачи:
Презентација на Philips телевизорите и нивните карактеристики пред крајни купувачи како и нивна продажба. Промоциите се одвиваат во дел од продажните објекти кои имаат
договор за продажба на Philips TV (АМЦ, Техномаркет или СЕТЕК).

Барања:
– изразени комуникациски и презентациски вештини
– способност за тимска работа
– основно познавање на Microsoft Office
– навремено извршување на зададените обврски
– способност за повремени, периодични патувања во земјата и странство
– креативност и самоиницијатива при работењето ке се сметаат за предност во пробниот период
– пожелно искуство во продажба на техничка роба

Поволности:
Пријатна работна атмосфера, навремена исплата, збогатено искуство во CV со работа во интернационална компанија.

Апликациите со CV и слика испратете ги на: [email protected]

Само одбрани кандидати ќе бидат контактирани.

(32)

Вашиот коментар