Професионални обуки за Крупиери/ки

 
 

Ле Гранд Казино во Скопје и Битола организира обука за Крупиери/ки со професионални предавачи со долгогодишно искуство во работењето, каде ќе ви ги пренесат тајните и правилата на оваа професија.

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следните услови:
1. Да имаат најмалку средно образование
2. Да се на возраст од 18 до 30 години
3. Познавање на англиски јазик

Најдобрите кандидати ќе имаат можност за вработување веднаш после обуката. Се што треба да направите е да приложите своја кратка биографија и фотографија на [email protected] најдоцна до 15 Октомври 2018.

(86)

Вашиот коментар