Професор по германски јазик – Интеркултура

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 09/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Училиште за странски јазици има потреба од Професор по германски јазик со завршено соодветно високо образование за работа со возрасни и деца.

Квалификации:
– Завршено соодветно високо ибразование
– Пожелно е да има најмалку 1 година работно искуство

Сите заинтересирани кандидати да ги испратат своите кратки биографии на [email protected]

(67)

Вашиот коментар