Работник во печатница – ЕУРО РОАД дизајн груп

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 13/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02 6142-449

Фирмата ЕУРО РОАД дизајн груп Доо Скопје има потреба од вработување на 1 (еден) работник за работа во плот центар за печатење и пакување на градежни проекти и организација на плот центарот.

Квалификации:
1. Минимум завршено средно образование;
2. Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција;
3. Познавање на компјутери;
4. Одлично познавање на AutoCAD;
5. Возачка дозвола – Б категорија (активен возач).

(75)

Вашиот коментар