Работник за обезбедување – Пантер Примус

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 26/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 075-457-768

Агенција за обезбедување на лица и имот Пантер Примус ДОО Скопје има потреба од обезбедувчи за физичко обезбедување – 5 (пет) обезбедувачи и 3 (три) обезбедувачи – за патролно обезбедување.

Кандидатите кои имаат лиценца за обезбедување своето ЦВ да го испратат на мејлот [email protected] или да се јават на 075-457-768.

За патролно обезбедување е потребно и да имаат положено за Б – категорија возачка дозвола.

(18)

Вашиот коментар