Работник за обезбедување – Транскоп АД Битола

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 31/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 047/231-192

ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од лицe за приватно физичко обезбедување, со соодветна лиценца за обезбедување од Комората на Република Македонија за приватно обезбедување.

Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на [email protected] или да се пријават на телефонскиот број 047/231-192.

(27)

Вашиот коментар