Работник за обезбедување – Хотел Арка

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 24/07/2018
Емаил: [email protected]

Хотел Арка има потреба од:

Портир / Обезбедување

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:
-Лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ
-Возачка дозвола Б категорија
-Завршено средно образование
-Познавање на Англиски јазик е предност;
-Со или без работно искуство.

Нудиме:
-Работа во хотел од 5 ѕвезди;
-Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на [email protected] со назнака ‘Za portir / obezbeduvanje’.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

(79)

Вашиот коментар