Работник/чка – Фобас Компани

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 18/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фобас Компани се занимава со производство на средства за хигиена и козметички производи и има потреба од работник/чка за работа во производствен погон.

Работно искуство не е потребно.

(98)

Вашиот коментар