Ракувач на градежни машини – Скопски Легури

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 02/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 2603406

Скопски легури ДООЕЛ Скопје објавува оглас за работно место “Ракувач со градежни машини”. Плата 12000 денари.

Со следните квалификации:
-да има средна стручна спрема-квалификуван машинец
-да поседува дозвола за ракување со градежни машини (диплома)
-да има 2 години работно искуство во областа

(47)

Вашиот коментар