Ревизор – Т-ЦЕРТ СИСТЕМ

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 10/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: +38923221603

Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ Скопје, претставништво на TÜV NORD CERT од Германија, претставништво на реномираното германско сертификационо тело, има потреба од вработување на постојано работно место на машински или електро инженер.

Плата: 25.000,00 нето-почет

Потребни Квалификации:
• Завршено високо образование – дипломиран машински или електро инженер
• Претходно работно искуство минимум 4 години во струка поврзана со завршеното образованието
• Одлично познавање на MS Office пакетот
• Одлично познавање на англиски јазик (говорен и пишан)
• Познавањето на германски јазик ќе се смета за предност
• Ќе се смета за голема предност доколку кандидатот поседува IRCA сертификат за завршенa 5 дневна обука за ISO 9001 или за OHSAS 18001 меѓународен стандард
• Ќе се смета за предност доколку кандидатот поседува искуство во извршување на техничка инспекција, инспекција на садови под притисок и заварување
• Поседување на возачка дозвола Б категорија
• Високи комуникациски способности

Можност за ангажирање во меѓународни проекти и вршење на аудити и инспекции во странство

(63)

Вашиот коментар