Референт за продажба – Дворник

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 3110-901

ДВОРНИК има потреба од вработување на следната работна позиција: КОМЕРЦИЈАЛЕН РЕФЕРЕНТ/РЕФЕРЕНТКА (машко или женско лице)

Потребна е минимум ССС
* предходно искуство во комерција или продажба, ќе се смета за предност,
* желба за работа, одговорност, исполнителност, прецизност, тимска работа
* возачка Б категорија (активен возач)
* познавање на англиски јазик (говор и пишување)

Работно време: понеделник-петок 8-16ч. Кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените критериуми треба да испратат по меил: резиме (кратка биографија), придружно писмо, како и диплома за завршено образование. Апликациите да се достават до 30.08.2018 на е-маил [email protected] , со назнака “Комерцијалист”.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

(41)

Вашиот коментар