Референт за продажба – Олимпиа Моторс Аутлет

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 09/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВОЗИЛА

Олимпиа Моторс Аутлет вработува Референт за продажба на половни моторни возила.

Обврски:
– Теренска продажба и продажба во салон
– Логистичка поддршка

Квалификации:
– Познавање на автомобили
– Одлични комуникациски вештини, мотивираност, желба и потреба за работа
– Возачка дозвола Б категорија
– Познавање на MS Office
– Претходно искуство не е потребно

Сите заинтересирани е потребно да ги достават своите cv-a (во prd формат) најдоцна до 09 Ноември 2018 на [email protected]

(65)

Вашиот коментар