Референт за продажба – ХЕНДИ ТЕЛЕКОМ

 
 

Регион: Кумановски
Краен рок за пријавување: 13/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Хенди Телеком,партнери на оне.Вип има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Куманово.

Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми:
– познавање на Англиски Јазик, MS Office
– Високи комуникациски способности и дирекна комуникација со клиенти
– Способност за управување со понуди,склучување на постпејд договори,наплата на фактури и други документи
-познавање од областа на мобилната технологијa

Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail [email protected] со назнака-За референт за продажба за во Куманово.

(99)

Вашиот коментар