Референт за продажба – ЈАСС дооел

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 13/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Компанијата ЈАСС дооел од Скопје со 18 год. успешно работење во трговија,објавува оглас за Референт за продажба и маркетинг за производите на Logona-органска козметика

Услови за кандидатите
Високо стручно образование (предност Биотехнолошки факулте)
Одлични комуникациски и презентациски вештини
Високо познавање на англиски јазик
Познавање на MS Office

Компанијата нуди:
Редовен работен однос
Плата: 15.000-17.000 мкд
Работа во позитивна и динамична средина, со стимулации и можност за напредување

Вашето CV пратете го најкасно до 13.10.2018 год. Апликациите ќе се третираат строго доверливо

(31)

Вашиот коментар