Рецепционер – Ван-Мак

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 23/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071658788

Хотел Сквер oтвара конкурс за следниве позиции:

Позиција: Рецепционер/ka

Услови за аплицирање:
-Искуство во областа на хотелиерство би било од предност
-Познавање на англиски јазик
-Познавање на друг јазик би било предност

Лични особини:
-Флексибилност,
-Љубезност,
-Позитивен став,
-Самоинициативност,

За аплицирање пратете CV на следнава e-mail aдреса [email protected] или јавете се на бројот 071 658 788

(128)

Вашиот коментар