Рецепционер – Македонијатурист

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 03/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

“Македонијатурист“ АД Скопје – Хотел “Карпош“ има потреба од вработување на Рецепционер – 1 извршител. Потребни услови: ССС или ВСС, познавање на англиски јазик, со или без работно искуство. Одлични услови за работа. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

(81)

Вашиот коментар