Сервисер – Вуле Ком

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 18/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Друштвото ВУЛЕ КОМ ДООЕЛ од Скопје има потреба од проширување на својот тим, на позиција Сервисер на електричен алат:

Сервисер на електричен алат, Извршител 1

Потребни квалификации:
– Завршено средно образование
– Предходно работно искуство на иста позиција
сервисер на електричен алат.
– Делумно познавање на Англиски јазик
– Посветеност и одговорност
– Желба за работа и комуникациски способности
– Ефективност и ефикасност
– Возачка дозвола Б-категорија (активен возач)

Вашето CV доставете го на Е-маил: [email protected] , најдоцна до 18.08.2018.

(43)

Вашиот коментар