Сервисер – ТАБ Лимитед Македонија

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 25/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Потребни Квалификации: Сервисер за одржување на електрични, електронски и други уреди и апарати, климатизација и др.
– Минимум средно образование – насока машински техничар, или електротехничар, високо образование ќе се смета за предност.
– Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
– Делумно познавање на англиски или турски јазик
– Возачка дозвола Б-категорија (активен возач) со сопствено возило.

Комуникациски способности, трудољубивост, работа во динамична работна околина, способност за работа под притисок и исполнување рокови, тимски дух, лојалност, етичност, самостојност во работа.

Сите заинтересирани кандидати своето CV на македонски, англиски или турски јазик да го испратат на: [email protected]

(89)

Вашиот коментар