Сметководител / Помошник сметковoдител – АКАУНТ ДООЕЛ

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 27/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02/5511-560

СМЕТКОВОДИТЕЛ/Помошник сметководител – со минимум 3 години работно искуство во областа.

Одговорности и задачи:
Книжење и контрола на финансиска и материјална документација;
Разновидни сметководствени активности;
Подготовка на финансиски извештаи;
Комуникација со клиенти и државни институции;.

Плата: 16000-24000

Потребни Квалификации:
Средно економско или ВСС (Економски факултет);
Работно искуство најмалку 3 години во сметководство;
Уверение за С/ОС ќе биде предност;
Финансиско и материјално работење;
MS Office и сметководствени апликации, HELIX Zonel ке се смета за предност; Познавање на Англиски јазик;
Високо ниво на одговорност
Самоиницијативност
Организираност
Тимска работа
Аналитички способности

Можност за брз напредок
Посета на семинари и обуки
Годишен одмор од мин.21 ден
Работно време: Понеделник до Петок од 08-16ч
Платата се утврдува во зависност од квалификациите и работното искуство.

Своето CV доставете го на e-mail: [email protected] со назнака „Сметководител“.

(434)

Вашиот коментар