Сметководител – Санте Плус

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 12/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Групација на болницин Санте Плус отвара оглас за работна позиција сметководител.

Потребни квалификации :
-Завршено високо образование- Економски факултет,
-Владеење на Англиски јазик.
-Работно искуство од една година.

Плата: 20000

CV на Англиски јазик .

(317)

Вашиот коментар