Сметководител – Eco Energy System

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 04/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Меѓународна компанија за управување со отпад во Скопје, бара административен работник – сметководителка, со соодветно образование или дипломирана по економија, со искуство во сметководство и добро познавање на англискиот јазик (говорен и писмен).

Испратете CV со фотографија на англиски јазик на [email protected]

(219)

Вашиот коментар