Спорт висион вработува

 
 
Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

Спорт Висион има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
•    Познавање на Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDisign)
•    Познавање на social media каналите (Facebook, Instragram)
•    Активно познавање на англиски јазик –минимум Б2 ниво
•    Пожелно работно искуство 1 год. на иста или слична работна позиција

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:
•    Креирање и имплементација на стратегии за промоција на компанијата;
•    Подготовка на различни типови на дигитални визуали за социјални медиуми
•    Менаџирање на промо и маркетинг активности на социјални медиуми
•    Подготовка на различни типови на дигитални визуали за веб страни
•    Придонес во креативата во различни маркетинг кампањи
•    Креирање на визуелен индентитет на различни маркетинг кампањи
•    Креирање на промотивни печатени материјали
•    Организација и дистрибуција на маркетинг материјали
•    Подготовка и поднесување извештаи за активностите
•    Во својата работа ја применува книгата на стандарди и ја контролира нивната примена
•    Во комуникацијата со работните партнери гради, планира и негува долгорочна соработка;
•    Врши и други работи по налог на претпоставен.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ
•    Доверливост и лојалност;
•    Спремност за превземање на одговорност
•    Флексибилност за работата во динамична атмосфера и со кратки рокови
•    Способност за работа под притисок
•    Конструктивен пристап кон работните предизвици
•    Способност за менаџирење и контролирање на обврските
•    Тимска работа

Кандидатите кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил, ги покануваме да аплицираат. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на маил до 05-ти септември 2018 година: [email protected] со назнака “Графички дизајнер”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

(218)

Вашиот коментар