Стоматолог

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Стоматолошка ординација од Скопје бара доктор/ка по стоматологија на определено работно време. Предуслов е важечка лиценца за работа и минимум двегодишно работно искуство.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите можат да го испратат своето CV на нашата мејл-адреса: [email protected]

(13)

Вашиот коментар