Стоматолошка сестра – ПЗУ Дентиссимо

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 14/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070633922

ПЗУ Дентиссимо има потреба од вработување на стоматолошка сестра. Сите кандидати со завршено средно медицинско, било кој профил – медицинска сестра, стоматолошка сестра, забен техничар, лаборант, РТГ техничар, со положен државен испит и желба за работа може да аплицира CV на маил: [email protected]

Квалификации:
– ССС
– положен државен испит
– предност познавање на MyMouth

(43)

Вашиот коментар