Стоматолошка сестра – ПЗУ Д-Р ВАСКО

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 10/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070/234565

ПЗУ Д-Р ВАСКО Ординација по општа стоматологија, од населба Ченто, има потреба од стоматолошка сестра на неопределено време.

Квалификации: Средна стручна спрема, положен државен испит

Сите заинтересирани своето CV и фотографија можат да ги испратат на e-mail [email protected]

(63)

Вашиот коментар