Стоматолошка сестра – ПЗУ Стоматолошка ординација Др. Спасовски

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078582373

ПЗУ Д-р Спасовски бара стоматолошка сестра со или без работно искуство на неопределено работно време.

Ординацијата има склучено договор со Агенцијата за вработуванје на РМ и УНДП за вработување на млади лица до 29 години.

Во предвид доагаат сите млади лица кои имаат завршено средно медицинско училиште и имаат лиценца за работа од дејноста (завршен испит). Можат да аплицираат забни техничари, лаборанти, медицински сестри.

Плата: 12200

Потребни Квалификации:
– завршено средно медицинско училиште
– поседување на лиценца за работа ( положен државен испит)
– основно познавање на компјутери

(38)

Вашиот коментар