Техничар – РЖ ТЕХНИЧКА КОНТРОЛА

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 12/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 025514336

Тестирање на епрувети за кинење, свиткување, енергија на удар, тврдина. Работата се одвива во чиста и климатизирана средина.

Квалификации:
– ССС, предност имаат кандидати со металуршка, електро и машинска струка.
– Компјутерски вештини, Основно познавање на англиски јазик, вочка дозвола Б категорија

(42)

Вашиот коментар