Фармацевт – ПЗУ Галениум Фарм

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ПЗУ Галениум Фарм ( аптеки во Тинекс Маркети) вработува Дипл. Фармацевти на неопределено време за работа во аптека, со работно искуство или без работно искуство . Кандидатите своите CV апликации со фотографија да ги пратат на емаил адреса [email protected]

(165)

Вашиот коментар