Фитнес и персонални тренери – Клуб ФИТ

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078/335577

Клуб ФИТ вработува машки и женски лица за следни позиции –
1.Фитнес инструктор .
2.Презентер на вежби .
3.Личен / Персонален тренер .

Плата: 12.000 do 25.000

Квалификации – Вежбачко искуство минимум 3 години ( работно искуство ке се смета за предност);. Познавање од областа на Фитнес. Одговорност кон работата , позитивен став и одлични комуникациски вештини . Имаме потреба од тренери за полно работно време и скратено работно време. Кандидатите да ја испратат својата кратка биографија по порака / сандаче на клуб Фит

https://www.facebook.com/fitness.club.fit/ КЛУБ ФИТ 078/335577

(112)

Вашиот коментар