Фризер/ка – Дацко

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 05/11/2018
Емаил:
Контакт телефон: 070 607-057

Фризерско студио има потреба од фризерки на неопределено време. Екстра услови и пријатна атмосфера.

Тел. за контакт 070 607-057

(43)

Вашиот коментар