Хаусмајстор – Македонијатурист АД Скопје

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 25/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

“Македонијатурист“ АД Скопје има потреба од вработување на Хаусмајстор – 1 (еден) извршител. Потребни услови: средно насочено образование (електро), со или без работно искуство. Одлични услови за работа.

Сите заинтересирани можат да аплицираат со достава на кратка биографија (CV) по e-mail или на адреса:ул. Филип Втори Македонски бр. 5, 1000 Скопје, со назнака “за Хаусмајстор“.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

(24)

Вашиот коментар