Хигиеничар – ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 18/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Хигиеничар

Квалификации:
• Минимум средно образование,
• Со или без работно искуство

Потребни карактеристики и вештини:
• Развиени комуникациски вештини,
• Организираност, способност за тимска работа.

Што нудиме:
• Можност за професионален развој и надоградба
• Работа во компанија која е дел од странска групација
• Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, и истата доставете ја најдоцна до 18.11.2018 година на следниот e-mail: [email protected]

(26)

Вашиот коментар