Хигиеничар – Стед Комерц

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 01/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02/3120-445

Стед Комерц има потреба од една хигиеничарка на полно работно време во Битола за одржување на хигиената во аптеките на Еурофарм. Со и без работно искуство. Плата 13.000 денари.

(12)

Вашиот коментар