Шалтерски работник – ТА Генералтурист 2000

 
 

Регион: Охридски
Краен рок за пријавување: 22/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ТА Генералтурист 2000 Охрид има потреба од млада и амбициозна личност за работа на шалтер.

Плата: 13 000

Потребни Квалификации:
-ВСС
-Туристички водич/придружник
-IATA курс
-Познавање на англиски јазик
-Познавање на работа со компјутери
-Амбициозност
– Мотивираност
-Упорност
-Желба за постојано учење и подобрување
-Желба за тимска работа

Сите заинтересирани кандидати да пратат кратка биографија на [email protected]

(19)

Вашиот коментар