Шофер – Паламида Експрес

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 30/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 076 614 091

Потребен возач со Е Категорија на следните релации:
Македонија – Хрватска;
Македонија – Словенија;
Македонија – Италија;

Солидна плата, добри услови. За дополнителни информации телефонскиот број е достапен во секое време.

(17)

Вашиот коментар