Шофер – Хари Транспорт

 
 

Регион: Кумановски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078204204

Се бара возач со искуство. Познавање на релациите Италија, Германија, Словенија, Хрватска, Холандија, значи цела Европа ќе биде предност. CV да се достави на [email protected]

Шоферот да има искуство, тие што се без искусфо, мора да одат на обука со други шофери… За повеќе инфо јавете се на 078-205-053 или 078/205-053

(42)

Вашиот коментар