Aвтомеханичар – Екштеин ДООЕЛ

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 27/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071340837

Се работи за машинска работилница која работи веќе 40 години во браншата на машинската репаратура на специфични делови од моторните возила.

Се обидуваме да создадеме нова подмладена екипа, која ќе помогне во продолжување на дејноста.

Луѓе со искуство имаат предност.

За оние без искуство следува и обука која е платена, што значи за време на обуката, вработениот ќе добива плата.

За подетални информации ве молиме да не побарате на 071 340 837.

(46)

Вашиот коментар